Verktøy

Verktøy

Hos P&Q forstår vi at høykvalitets, godt designet verktøy resulterer i høykvalitetsprodukter, effektiv materialbruk og lengre verktøylevetid.I tillegg sikrer P&Qs proaktive verktøyvedlikeholdsprogram optimal ytelse, pålitelighet og lang levetid.

Når det kommer til verktøy, bruker vi innovative og gjennomtenkte metoder hvert trinn av veien.

Enten vi outsourcer en verktøybygging, produserer verktøy internt eller til og med tilpasser et eksisterende verktøy som ikke kjører som det skal, vil P&Q sørge for at du har de riktige verktøyene for jobben.

 Intern platestøpeform og verktøykonstruksjon

Internt trykkstøpeverktøy bygget

Verktøybygging outsourcing og ledelse

Eksisterende verktøyendringer og reparasjoner

● Vedlikehold og evaluering av verktøy

Jigger og inventar

---- CNC maskinering inventar

---- Maskeringsjigger i pulverlakk

---- Produktspesifikke jigger og inventar

---- Trykktesting og verifikasjonsjigger

Verktøyets levetidgaranti

P&Q gir kundens verktøy med livstidsgaranti.Når kundene har betalt, vil P&Q være ansvarlig for alle vedlikeholds- og reparasjonskostnader for verktøy.

P&Q-verktøy med 100 000 levetid normalt.Hvis bestillingene er over 100.000 stk.P&Q vil lage et nytt verktøy når det er nødvendig og vil ikke kreve noe verktøygebyr fra kundene.

P&Qs utvalg av støpealternativer er omfattende;lage produkter fra 7 gram til 30 kilo.Vårt støpeutvalg benytter halvautomatiske høytrykkspressstøpemaskiner, lavtrykksgravitasjonsmaskiner, håndstøpte former og alt i mellom.

Vi tilbyr høyfaste, svært slitesterke, herdede ståldyser samt engangssandstøp.Vårt utvalg av automatisering tillater svært presise og repeterbare støpinger, sammen med muligheten til å tillate våre dyktige castere å injisere kunstnerskapet sitt i hver støping.Enkelt sagt: Hvis det må støpes, har vi ferdighetene og teknologien til å støpe det.P&Q er et godt alternativ for ditt valg.


Innleggstid: 28. desember 2020